Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikriye nine, şiirlerini kitaplaştırmak için Bakan Şahin'den yardım bekliyor

On yıldır huzurevinde kalan Fikriye Küçükçakır(80), şiirlerini kitaplaştırmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'nden yardım bekliyor. Tekirdağ Huzurevi'nde kalmadan önce ve sonrası duygularını kağıda döken Küçükçakır,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fikriye nine, şiirlerini kitaplaştırmak için Bakan Şahin'den yardım bekliyor
On yıldır huzurevinde kalan Fikriye Küçükçakır(80), şiirlerini kitaplaştırmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'nden yardım bekliyor. Tekirdağ Huzurevi'nde kalmadan önce ve sonrası duygularını kağıda döken Küçükçakır, ömrünün sonbaharında üç ajanda dolusu şiirlerini kitaplaştırmak istediğini söyledi.
'Biz Türkiyeyiz' projesi kardeş huzur evleri etkinlikleri kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatile gelen Fikriye Küçükçakır, maddi imkansızlık sebebiyle şiirlerini bir türlü kitap haline getirmediğini kaydetti. Şiirlerini ve günlüklerini kendisi için en değerli varlııkları olduğunu aktaran Küçükçakır, "Küçük yaştan itibaren şiir yazıyorum. Maddi imkansızlık nedeniyle şiirlerimi kitap haline getiremedim. Kaldığım huzurevinde şair anne diyorlar, şiirlerimin ete kemiğe bürünerek kitap haline gelmesini istiyorum. Şiirlerimin kitap haline gelmesi için Bakanımız Fatma Şahin'nden destek bekliyorum. Çocuklarım gibi çok sevdiğimin şiirlerimi dünya gözüyle kitap haline gelmesini arzu ediyorum. Bana bu konuda yardımcı olacağına inanıyorum. "ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.