Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fezalı öğrenciler akademik başarılarını sanat alanına da taşımak istiyor

Samsun Özel Feza Berk Koleji geleceğin sanatçılarını çıkartmak için okul bünyesinde oluşturulan müzik kulübünde öğrencilere bağlama, gitar, keman, ney, piyano, yan flüt dersleri veriyor. Feza Eğitim Kurumları’na bağlı olarak faaliyet...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fezalı öğrenciler akademik başarılarını sanat alanına da taşımak istiyor
Samsun Özel Feza Berk Koleji geleceğin sanatçılarını çıkartmak için okul bünyesinde oluşturulan müzik kulübünde öğrencilere bağlama, gitar, keman, ney, piyano, yan flüt dersleri veriyor.

Feza Eğitim Kurumları’na bağlı olarak faaliyet gösteren ve akademik alanda elde ettiği başarıları başka alanlara da yaymak isteyen Özel Feza Berk Koleji yönetimi, öğrencilere temel eğitim konularının yanında akıl oyunları, zenginleştirilmiş eğitim programları, spor çalışmaları ile geleceğin çok yönlü müzisyenleri ve bireyini yetiştirmek için çalışıyor.

Feza Berkli öğrenciler kulüp çalışmalarında bağlama, gitar, keman, ney, piyano, yan flüt ve org öğreniyor. Öğrendiklerini aynı zamanda arkadaşları ile paylaşarak grup çalışmasına da teşvik ediliyorlar. Çaldıkları parçalar ve performansları ile 'geleceğin sanatçıları yetişiyor' düşüncesini kendilerinde oluşturdukları için öğrencilere gayretlerinden dolayı teşekkür eden okul müdürü Mevlüt Tabak, "20 yıldan bu yana çocuklarımızı eğitimde bilimde, sanatta ve sporda yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarıları kadar sosyal gelişimlerini ve bir müzik aletini çalabilmesini önemsiyoruz. Bu bağlamda kulüplerimize özellikle sanat kulüplerimize büyük önem vermekteyiz. Öğrencilerimizi bu güne değil geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Şu an çocuklarımızın ekserisi bir müzik aletini çalabilmektedir. Bundan dolayı öğrencilerimi kutluyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.