Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fezalı kitap dostları fuarda kitaplarla buluştu

Samsun Feza Eğitim Kurumları’nda okuyan öğrenciler Fezalı olmanın ayrıcalıklarını bir kez daha yaşadı. Fezalı kitap dostları öğretmenleri eşliğinde Karadeniz’in ilk Tüyap Kitap Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler fuarda...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fezalı kitap dostları fuarda kitaplarla buluştu
Samsun Feza Eğitim Kurumları’nda okuyan öğrenciler Fezalı olmanın ayrıcalıklarını bir kez daha yaşadı. Fezalı kitap dostları öğretmenleri eşliğinde Karadeniz’in ilk Tüyap Kitap Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler fuarda kitaplarını okudukları yazarlarla sohbet etme imkanı buldu.

Fezalılar 150 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu, 50 kültür etkinliği ve imza günlerinde 500 yazarın konuk olduğu Karadeniz Tüyap Kitap Fuarı’nda birbirinden değerli pek çok yazarla, yazarların kitapları ile buluşma ve tanışma imkanı elde etti. Feza Eğitim Kurumları Türkçe Zümresinin koordinesinde gerçekleştirilen kitapla buluşma ziyareti ile ilgili konuşan Zümre Başkanı Dursun Kaçmaz, "Çocukları büyüten, büyükleri besleyen kitaplarla buluştuk. Hem çocuk hem büyük kalabilmenin tek yolu kitaplardır. Bizlerde öğrencilerimizin bu yoldaki yolculuğuna eşlik ettik. Onlar bir adım daha büyüdüler, biz bir adım daha çocuklaştık. Hayallerimizin büyülü kutusu kitaplarımız için Tüyap Kitap Fuarı gezisi gerçekleştirdik. Çocuklarımızda çok mutlu oldular. Bütün öğrencilerimizin Karadeniz’de ilk defa gerçekleştirilen fuara etkin katılımını sağlamaya çalıştık, faydalı olduğu kanaatindeyim." dedi.

Kaçmaz, önümüzdeki yıllarda da tekrar fuarın gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.