Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feza Berk Koleji öğrencileri, Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni gezdi

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji ortaokul öğrencileri sosyal bilgiler dersi etkinlikleri çerçevesince Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni gezdi. Fezalı öğrenciler ve öğretmenler arkeolog Kenan Sürül’den...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Feza Berk Koleji öğrencileri, Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni gezdi
Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji ortaokul öğrencileri sosyal bilgiler dersi etkinlikleri çerçevesince Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni gezdi.

Fezalı öğrenciler ve öğretmenler arkeolog Kenan Sürül’den müze ve müzecilik hakkında bilgi aldı. Müzedeki arkeolojik kazı çalışmalarında bulunmuş eserler öğrencilere tek tek tanıtıldı. Öğrencilerin kitaplarında okudukları ve resimlerini gördükleri eserleri yakından görmekten dolayı heyecanlı ve şaşkın oldukları gözlendi. Okul Müdür Yardımcısı Cüneyt Albudak, "Öğrencilere Sosyal Bilgiler dersini nasıl sevdirebilir, tarih, kültür ve sanat eserleri hakkında nasıl farkındalık oluşturabilir, tarih şuurunu nasıl kazandırabiliriz. Yaşadığımız şehrin ve bölgenin arkeolojik eserlerini, tarihini öğrencilerimize nasıl bilgilendirebiliriz düşüncesi ile yaptığımız bu ziyaret, öğrencilerimiz açısından son derece faydalı geçti. Müze yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.