Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Koleji’nin minik öğrencileri ‘Naat’ programıyla duygulandırdı

Özel Serdivan Fatih Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Naat’ programı düzenledi. Ortaokul öğrencilerinin okuduğu koro ve solo ilahiler, naatlar izleyiciler tarafından ilgiyle dinlendi. Peygamber...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Koleji’nin minik öğrencileri ‘Naat’ programıyla duygulandırdı
Özel Serdivan Fatih Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Naat’ programı düzenledi. Ortaokul öğrencilerinin okuduğu koro ve solo ilahiler, naatlar izleyiciler tarafından ilgiyle dinlendi. Peygamber Efendimiz'in (sav) ümmetine getirdiği müjdeler konulu sunum katılanları duygulandırdı. Programda salâvat-ı şerifler okundu.

Ana sınıfı 5 yaş öğrencilerinin semazen gösterimi izleyicilerden büyük alkış aldı. Programın en güzel sürprizi ise kum gösterisinde yaşandı. İzleyicileri hem düşündüren hem hüzünlendiren gösteri büyük ilgi ile izlendi. Peygamber Efendimiz’in (sav) risaletinin öncesinde yaşanan cahiliye dönemindeki kız çocuklarının diri diri gömülmesinin anlatıldığı kum gösterisi izleyicileri hüzünlendirdi.

SEBAT Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, programın çok güzel olduğunu belirterek, ’’Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyon oldu.’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.