Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ev görünümlü kokoreç imalathanesine operasyon

İzmir'in Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir ihbar üzerine Adalet Mahallesi’nde bulunan ev görünümlü kokoreç imalathanesine operasyon düzenledi. Hijyen şartlarına uyulmadığı görülen imalathanedeki sağlıksız ürünlere el...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ev görünümlü kokoreç imalathanesine operasyon
İzmir'in Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir ihbar üzerine Adalet Mahallesi’nde bulunan ev görünümlü kokoreç imalathanesine operasyon düzenledi. Hijyen şartlarına uyulmadığı görülen imalathanedeki sağlıksız ürünlere el koyuldu.

1645 Sokak'taki evde, sağlıksız şartlarda kokoreç yapıldığı ihbarı alan zabıta ekipleri operasyon düzenledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden çağırılan çöp kamyonuna, imalathanede bulunan bütün kokoreçler yüklenerek imha edildi. Tutulan tutanağın ardından işyeri sahibine 189 TL para cezası kesildi. Mekânın tamamen boşaltılması için de beş gün süre verildi.

Vatandaşların sağlığıyla oynayan her türlü işletme ve imalathanenin karşısında olduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımız bu konuda oldukça duyarlı. Biz de Zabıta Müdürlüğü olarak bu konuda titiz davranıyoruz. Gelen şikâyetler anında dikkate alınıyor. Kanunun bize verdiği yetkilere dayanarak gereken durumlarda para cezası, hattâ kapatmaya kadar giden yaptırımlarımız var ve bunu uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalarla buluşması için gerekli denetimi belediye olarak yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.