Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETÜ İnovasyon Haftası etkinliklerine katıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğine katıldı. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek için düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ETÜ İnovasyon Haftası etkinliklerine katıldı
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğine katıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek için düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası'nda, dünyada ve Türkiye'de fark yaratan uluslararası profesyoneller, sanayiciler, akademisyenler ve üniversite öğrencileri İstanbul'da bir araya geldi.
İnovasyon Haftası etkinliğine; ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, Genel Sekreter Doç.Dr. Bayram Şahin ve beraberindeki öğrenci heyeti katıldı. 3 gün süren etkinlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Muhammet Büyükekşi, olmak üzere çeşitli bürokrat, sektörlerin önde gelenleri ve yabancı katılımcılar görüşlerini bildirdi.

Öğrenciler Google X'in kurucusu Prof. Dr. Sebastian Thrun, How kitabı yazarı Dov Seidman, İntel Labs başkan yardımcısı Dr. Genevieve Bell, Teorik Fizik Profesörü - Mars'da yaşam Mars One Proje Ateşesi Prof. Dr. Gerardus ‘t Hooft'un yanısıra Türkiye'deki iş dünyasının önemli isimlerinin konferanslarını dinleme ve Ar-Ge merkezlerinin proje pazarlarını gezme şansını yakaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.