Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Etimesgut’ta Cumhuriyet coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yıldönümü, Etimesgut’ta da törenle kutlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasından sonra Etimesgut Anadolu Lisesi’nde devam etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Etimesgut’ta Cumhuriyet coşkusu
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yıldönümü, Etimesgut’ta da törenle kutlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasından sonra Etimesgut Anadolu Lisesi’nde devam etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yıldönümü kutlama programına Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Namık Onur İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karaman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlamalar Etimesgut seymen ekibinin gösterisiyle başladı. Seymen gösterisini tören alanında bulunan vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi. Öğrenciler Cumhuriyet ve Atatürk konulu şiir ve kompozisyonlar okudular. Halk oyunu yarışmalarında dereceye giren Kadri Suyabakan İlkokulu öğrencilerinin gösterisi izleyicilerden alkış aldı. Cumhuriyet oratoryosuyla ile devam eden kutlamalar okul korosunun türküleriyle sona erdi. Programın ardından Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, öğrenci ve öğretmenlerin bayramını kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.