Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf odalarından Kaymakam Özkan’a ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Kazım Barışık, Çukurova Kaymakamlığı’na atanarak görevine başlayan Adana eski vali yardımcısı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.Birlik Başkanı Kazım Barışık, Birlik Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esnaf odalarından Kaymakam Özkan’a ziyaret
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Kazım Barışık, Çukurova Kaymakamlığı’na atanarak görevine başlayan Adana eski vali yardımcısı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Birlik Başkanı Kazım Barışık, Birlik Başkan Vekilleri, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Kozan İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Korkut Kara ve ESOB Genel Sekreteri Sema Kartalmış ile ziyaret ettiği Kaymakam Özkan’ı kutlayarak başarı dileğinde bulundu.
Kaymakam Özkan Vali Yardımcılığı döneminde esnaflardan sorumlu olduğunu ve Birlik Başkanı Kazım Barışık başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile esnaf odası başkanları ile sıcak ve samimi dostluklar kurduklarını ifade etti. Çukurova Kaymakamlığı’nda yine esnafla birlikte olacağını aktaran Özkan, “Biz kurumumuzu ‘Vatandaşa Hizmet Kapısı’ olarak görüyoruz. Hizmetlerimizi inşallah sizlerin de destekleriyle artırarak sürdüreceğiz.” dedi.

Barışık da, Kaymakam Özkan’ı, vali yardımcılığı döneminden takdirle izleyip, övgüyle söz ettikleri bir devlet adamı olarak gösterirken, “İnşallah yeni görev yerinizde de ülkemize ve Adana’ya yakışır hizmetlerinize devam edeceksiniz. Bundan kuşku ve şüphemiz yoktur.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.