Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir'de Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri verildi

Eskişehir’i genç sanatçı kadrosuyla ulusal ve uluslararası birçok sanat organizasyonunda başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, cumhuriyetin 90. yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri verdi.Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’i genç sanatçı kadrosuyla ulusal ve uluslararası birçok sanat organizasyonunda başarıyla temsil eden Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, cumhuriyetin 90. yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri verdi.

Büyükşehir Belediyesi Opera Salonu'ndaki konsere Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve eşi Mürüvvet İnsel Günay, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eşi Seyhan Büyükerşen, Garnizon Komutan Yardımcısı Hava Tümgeneral Recep Yüksel ve çok sayıda davetli katıldı. Şef Ender Sakpınar yönetimindeki orkestra ve piyanist Emre Şen'in verdiği konserin ardından Vali Tuna ve eşi, Başkan Büyükerşen ve eşiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Teknik Eğitim Vakfı (TEGEV) ile ortaklaşa düzenlenen eğitim seminerlerinde öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.