Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Vekil Hacı Turan'dan liseli sporculara destek

Liseli öğrencilere sporu sevdirmek ve desteklemek amacıyla eski Kırşehir Milletvekili Hacı Turan öğrencilere forma dağıttı. Kendisinin de Kırşehir Lisesi mezunu olduğunu belirten Hacı Turan, liseli öğrencileri gördükçe hep öğrencilik...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Vekil Hacı Turan'dan liseli sporculara destek
Liseli öğrencilere sporu sevdirmek ve desteklemek amacıyla eski Kırşehir Milletvekili Hacı Turan öğrencilere forma dağıttı. Kendisinin de Kırşehir Lisesi mezunu olduğunu belirten Hacı Turan, liseli öğrencileri gördükçe hep öğrencilik yıllarının aklına geldiğini söyledi.

Kırşehir'de liseli öğrencilere sporu sevdirmek ve destek olmak amacıyla yapılan uygulamada toplam beş liseden 90 örenciye forma verildi. Formalar dağıtıldıktan sonra açıklamada bulunan eski Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, neredeyse bir yıldır Kırşehir'de amatör spor kulüplerine destek olduklarını belirtti. Yaklaşık iki hafta önce başta Kırşehir Lisesi olmak üzere toplamda beş liseden gelen talep doğrultusunda böyle bir uygulama yapıldığını dile getirdi. Kendisinin de Kırşehir Lisesi mezunu olduğunu, Kırşehir'de lise öğrencilerini gördükçe öğrencilik yıllarının aklına geldiğini söyleyen Hacı Turan, "Allah'a şükürler olsun bugün elimizden geldiği kadarıyla değerli gençlerimize spor malzemesi yardımında bulunuyoruz, bu bizim için şereftir. Şu an itibariyle 500 sporcumuzu aştık talep oldukça diğer okullarımıza da bu konudaki desteğimiz devam edecektir." dedi.

Forma renginde yeşil-beyaz tercih ettiğini hatırlatan Hacı Turan, "Yeşil-beyaz Kırşehirspor'un rengidir." diye belirtti. Forma alan öğrencilere gelecekte başarılı olmalarını dileyerek sözlerini noktalayan Hacı Turan, öğrenciler ile fotoğraflar hatıra fotoğrafı çekindi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.