Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski dünya şampiyonu Demir: Başarının sırrı çok çalışmaktır

Eski dünya, olimpiyat ve Avrupa şampiyonu güreşçi Mahmut Demir, başarının sırrının azimli bir şekilde çok çalışmak olduğunu söyledi. Özel işleri dolayısıyla Denizli’ye gelen Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski dünya şampiyonu Demir: Başarının sırrı çok çalışmaktır
Eski dünya, olimpiyat ve Avrupa şampiyonu güreşçi Mahmut Demir, başarının sırrının azimli bir şekilde çok çalışmak olduğunu söyledi. Özel işleri dolayısıyla Denizli’ye gelen Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aktif sporculuk yaşamını bıraktıktan sonra spor camiasından kopmayan Demir’e, eski İl müdürlerinden Eyüp Erman, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevres Akan ve güreş antrenörü olan eski milli sporcu Zekayi Erten eşlik etti. Mahmut Demir ile geçmişe dayanan bir dostluğa sahip olduklarını ifade eden İl Müdürü İbanoğlu, 90’lı yılların kısıtlı imkânlarıyla çok çalışıp inanarak şampiyonluklar kazandığını söyledi.

Ziyaretten sonra Denizli Güreş Eğitim Merkezi’ne giden Demir, 29 küçük sporcuya öğütler verdi. Başarının çok çalışmak, inanmak ve azimle geleceğini belirterek, “Sizler güreş sporu için küçük yaşta keşfedilerek, devlet desteğiyle yetiştiriliyorsunuz. Burada çalışanların hepsi, sizlerin sportif ve eğitim başarınız için gayret gösteriyor. Önce kendiniz ve anne babanız, daha sonra da vatan ve ülkeniz için çok çalışın. Şampiyonluklar, çalıştıktan sonra çok zor değil. Size güveniyoruz.” dedi. Mahmut Demir, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve spor kariyerlerinin yanında mutlaka üniversite eğitimi almalarını da tavsiye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.