Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Adana yolunda yol yapım çalışmalarına başlandı

Toprakkale ile Osmaniye' yi birbirine bağlayan eski Adana yolunda Toprakkale Belediyesi ekiplerince yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Osmaniye Meyve ve Sebzeciler Hal Kompleksi'nin bu yol üzereni taşınması ile trafik yoğunluğu...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Adana yolunda yol yapım çalışmalarına başlandı
Toprakkale ile Osmaniye' yi birbirine bağlayan eski Adana yolunda Toprakkale Belediyesi ekiplerince yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Osmaniye Meyve ve Sebzeciler Hal Kompleksi'nin bu yol üzereni taşınması ile trafik yoğunluğu kat kat artan, ağır araçların geçmesi ile tek yönde kazaların sıklaştığı Osmaniye yoluna ilk kepçe vuruldu.

    Eski yol çok dar olduğu İçin araç sürücülerinin sıkıntı çektiğini belirten Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, 'Bu yol yıllardır kötü olaylarla gündeme geldi. Yaralanmalı ve maddi hasarlı sayısız kaza meydana geldi. Fakat geçmişte yaşanan olaylar bu yolun genişletilmesi için kimseyi harekete geçiremedi. Biz Toprakkale'nin Belediye Başkanı olduğumuzda yapmamız gerekenin farkındaydık bir çok olumsuzluklara rağmen bu yolun yapımına başladık. İnsana verdiğimiz önem her şeyden önce gelir.İnsan hayatı kelimelerle anlatılamayacak değerlidir. Kısmet olursa en kısa sürede yapımını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. 'Daha Yaşanabilir Modern Toprakkale İçin' felsefesi ile bundan sonrada durmadan yorulma nedir bilmeden hizmet için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.