Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum bakan istiyor

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, kabine değişikliğinde Erzurum olarak bakan istediklerini açıkladı. Dr. Bekmez, Erzurum halkının takdir hakkını son üç dönemdir yüzde 70-80’lere varan bir oranla AK Parti'den yana kullandığının...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, kabine değişikliğinde Erzurum olarak bakan istediklerini açıkladı.


Dr. Bekmez, Erzurum halkının takdir hakkını son üç dönemdir yüzde 70-80’lere varan bir oranla AK Parti'den yana kullandığının altını çizerek,“Erzurum her kabinede mutlaka bir bakan ile temsil edilmeli. Daha önce Sağlık Bakanımız Sayın Prof.Dr.Recep Akdağ bey bu görevi yapıyordu. Ancak kabinede yapılan değişiklik ile büyük bir başarı ile yürüttüğü bu görevinden ayrıldı. Şimdi ise bazı bakanlarımız belediye başkanlığı için görevlerinden ayrıldılar. Bunların yerine yapılacak olan atamalarda Erzurum milletvekillerimizden birisini bakan olarak yeni kabinede görmek istiyoruz. AK Parti iktidarına her seçimde büyük teveccüh gösteren Erzurum’unbaşarılı milletvekillerinin bir bakanlığı hak ettiğini düşünüyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’un bu sesine kulak vereceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Diğer yandan bakanlar kabinesinde yapılacak olan revizyonunsadece belediye başkanlığı için görevlerinden ayrılanların yerine yapılacak atamalarla sınırlı kalmayıp, 2015'teki seçimlerde yeniden aday olabilecek milletvekillerinin kabineye ataması bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.