Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincan’ın ilk meyve-sebze kurutma işletmesi hizmete açıldı

Erzincan tarım sektöründe yeni bir işletme daha hizmete açıldı. Erzincan’ın Çağlayan beldesinde hizmete açılan Fiducia Gıda İşletmesi'nde sebze ve meyveler kurutularak tüketicilerin beğenisine sunulacak. Erzincan’da yetiştirilen ürünleri...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincan’ın ilk meyve-sebze kurutma işletmesi hizmete açıldı
Erzincan tarım sektöründe yeni bir işletme daha hizmete açıldı. Erzincan’ın Çağlayan beldesinde hizmete açılan Fiducia Gıda İşletmesi'nde sebze ve meyveler kurutularak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Erzincan’da yetiştirilen ürünleri işleyecek olan Fiducia Gıda’nın açılışına Erzincan Vali Vekili Mehmet Kurt, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Naci Gün, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İşletme Sahibi Barış Zafer Erdal, Erzincan’da böyle bir işletmenin eksikliğini hissettiklerini ve bu boşluğu doldurmak amacıyla böyle bir tesisi Erzincan’a kazandırdıklarını söyledi. Kısa vadede Erzincan’da üretilen ürünleri işleyeceklerini söyleyen Erdal, hedeflerinin özellikle yurt dışı pazarlara açılmak olduğunu söyledi.
Erzincan Vali Vekili Mehmet Kurt ise işletme sahiplerine teşekkür ederek, Erzincan’da gelişen tarım sektöründe bir ilkin daha yaşandığını, bunun Erzincan açısından son derece mutluluk verici olduğunu kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.