Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ersavaş: Türk bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandırmak istiyorum

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde yaşayan boksör Mehmet Ali Ersavaş, yakın tarihte Uluslararası alanda düzenlenecek olan şampiyonaya katılmak için hazırlık yapıyor. Alaplı spor salonunda çalışmasını ferdi olarak sürdüren sporcu, amacının...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ersavaş: Türk bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandırmak istiyorum
Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde yaşayan boksör Mehmet Ali Ersavaş, yakın tarihte Uluslararası alanda düzenlenecek olan şampiyonaya katılmak için hazırlık yapıyor. Alaplı spor salonunda çalışmasını ferdi olarak sürdüren sporcu, amacının Türk bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandırmak olduğunu söyledi.

2012 World O-Sport Dünya Şampiyonası'nda artı 95 kiloda Dünya Şampiyonu olan, İstanbul Şile'de, 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılan Türk Milli Takımı seçmelerinde Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Gemi Makineleri Programı öğrencisi Mehmet Ali Ersavaş, uluslararası düzenlenecek olan O-Sport yarışmalarına hazırlanan Mehmet Ali Ersavaş, burada düzenlenecek olan turnuvada Türk Bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandırmak istiyor.

Bugüne kadar Muay Thai, Wushu, O-sport, Budakai, Jijitsu dallarında Türkiye ve Dünya birincilikleri elde eden sporcu, Alaplı Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdürüyor. Kendisine destek veren iş adamları ve hocalarının emeklerini boşa çıkartmayacağına inandığını kaydeden Mehmet Ali Ersavaş, "Bu başarıların hepsini ter dökerek aldık. Çok çalıştık. Maçlara gitmeden önce planlı bir şekilde çalışıyoruz. Bunun da ödülünü alkışlarla aldık. Son yapılacak olan Uluslararası O-Sport şampiyonasına ferdi dalda Türkiye adına katılıyorum. Türk Bayrağını Allah nasip ederse birincilik kürsüsünde dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmak istiyorum. Tek amacım bu." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.