Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ermenek'teki 18 madenci anısına Nar Festivali konseri iptal edildi

Antalya Döşemealtı Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Nar Festivali konserini Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydanan gelen 18 işçinin su altında kaldığı maden kazası nedeniyle iptal etti.    Konuyla ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ermenek'teki 18 madenci anısına Nar Festivali konseri iptal edildi
Antalya Döşemealtı Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Nar Festivali konserini Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydanan gelen 18 işçinin su altında kaldığı maden kazası nedeniyle iptal etti.

    Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Turgay Genç, "Su baskını neticesinde yerin yüzlerce metre altında mahsur kalan 18 madenci kardeşimizin biran önce aramıza dönmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, dualarımızı gönderiyoruz." dedi.

    Her yıl nar üreticisinin hasat bayramı olarak Nar Festivali düzenlendiğini belirten Genç, daha önce 11 Ekim'de düzenlenmesi planlanan festival konserinin o tarihlerde şehit olan askerlere saygıdan dolayı 31 Ekim Cuma gününe ertelendiğini açıkladı. Genç, konser programının bu kez de Ermenek'teki madenciler anısına iptal edildiğini duyurdu.

    Soma’daki maden kazasının yaralarının henüz silinmeden Ermenek'ten acı haberlerin geldiğini belirten Genç, "Yaşanan maden faciası ile ülke olarak, millet olarak sarsıldık. Ayrıca dün Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde eşi ve çocuğuyla alışveriş yaptığı sırada maskeli kişiler tarafından başından vurulmak suretiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastane de şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu'ya da Allah'tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce Türk milletimize Döşemealtı kalkım adına sabır ve başsağlığı dilerim." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.