Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERGİAD'dan iş adamlarına 'liderlik' semineri

Erzurumlu Girişimci İşadamları Derneği'nin (ERGİAD) davetlisi olarak Erzurum'a gelen kişisel gelişim uzmanı Ziya Baran, iş adamlarına yönelik 'Liderlik Programı ve Temel Hafıza Teknikleri' konulu seminer verdi. Kişisel Gelişim Uzmanı...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ERGİAD'dan iş adamlarına 'liderlik' semineri
Erzurumlu Girişimci İşadamları Derneği'nin (ERGİAD) davetlisi olarak Erzurum'a gelen kişisel gelişim uzmanı Ziya Baran, iş adamlarına yönelik 'Liderlik Programı ve Temel Hafıza Teknikleri' konulu seminer verdi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ziya Baran, ERGİAD konferans salonunda iş adamlarına liderlik ve fotografik hafıza tekniklerinin gelişimini anlattı. Baran, fotografik zekanın görsel algıda önemli olduğunu ifade etti. Başarı için motivasyon ve algının önemli olduğuna işaret eden Baran, "İş ve meslek yaşantısında başarının ön şartı motivasyon ve fotografik zekaya sahip olmaktır." dedi.

ERGİAD Akademi ve Kariyer Sorumlusu Murat Hoşgeldioğlu ise kişisel gelişim ve eğitim çalışmalarına önem verdiklerine işaret etti. Hoşgeldioğlu, ortak akıl, ortak hareket edebilme yeteneğinin kazandırılması ve motivasyonun başarıda önemli yer tuttuğunu vurguladığı konuşmasında şunlara dikkat çekti: "Kurum-kuruluş yöneticilerinin, ortak hareket etme davranış becerilerinin geliştirilmesi yolu ile çalışanların motivasyonu ve iş verimi üzerinde olumlu artırımları görmek istedik. Derneğimizin hedeflerine ulaşabilmesi amacıyla yürütülen tüm yönetim faaliyetlerinde sistem yaklaşımı anlayışının yerleştirilmesine yardımcı olmak, şirkette doyumlu bir çalışma ortamı yaratmak ve bunların doğal bir sonucu olarak huzurlu ve güvene dayalı bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla ‘Liderlik Programı ve Hafıza Teknikleri’ adlı seminerin çalışanlarımıza verilmesinin faydalı olacağına inandık.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.