Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ereğli'de askeri erkan, gazi ve şehit yakınları ile iftar yemeğinde buluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Karadeniz Bölge Garnizon Komutanlığı, ilçedeki gazi ve şehit yakınlarını iftar yemeğinde ağırladı. Garnizon Komutanlığı'nda düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi yakınları ile ilçedeki derneklerin...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 04:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 04:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ereğli'de askeri erkan, gazi ve şehit yakınları ile iftar yemeğinde buluştu
Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Karadeniz Bölge Garnizon Komutanlığı, ilçedeki gazi ve şehit yakınlarını iftar yemeğinde ağırladı.

Garnizon Komutanlığı'nda düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi yakınları ile ilçedeki derneklerin üyeleri ve yöneticileri katıldı. Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, davetlilerle tek tek ilgilendi. Yemekte konuşan Tuğamiral Doğan, "Başta ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şehitlerimizin ve gazilerimizin bireylerine şükran ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Gaziler, gazi ve şehit yakınları, askeri personele gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.