Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

E.ON Türkleri müşteri olarak keşfederek ‘Enerji Almanya’yı kurdu

Büyük özel elektrik şirketleri arasında sayılan E.ON işletmesi Türk müşterileri için yeni bir markayı devreye soktu. “Enerji Almanya” adı verilen marka kapsamında Türklere özel tarifeler sunulacak. Tarifeler hanelere olduğu gibi işyerlerine...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük özel elektrik şirketleri arasında sayılan E.ON işletmesi Türk müşterileri için yeni bir markayı devreye soktu. “Enerji Almanya” adı verilen marka kapsamında Türklere özel tarifeler sunulacak. Tarifeler hanelere olduğu gibi işyerlerine de hitap edecek ve ürün satışına önce Kuzey Ren-Vesfalya ile Berlin eyaletlerinde başlanacak.

Merkezi Düsseldorf’ta bulunan şirketin yöneticileri, Türklere yönelik yan şirkette çalışanların iki dilli olduğunu söyledi. Dünden itibaren hizmete giren “Enerji Almanya”yı yöneten Christian Drepper “Bağımsız bir marka ve iki dilli hizmet, Türk müşterilerimize verdiğimiz önemin ve duyduğumuz saygının bir göstergesidir.” dedi.

Handelsblatt Gazetesi’nde yer alan habere göre E.ON, Türk müşteri kazanmak için kapı kapı dolaşacak ve Türk bakkalları ile marketlerde ürün tanıtıcı çalışmalar gerçekleştirecek. Elektrik şirketlerinin Türkleri ihmal ettiğini belirten Drepper, “Enerji Almanya’nın müşteri açısından büyük potansiyel taşıdığına inanıyor. E.ON Türk müşterileri bünyesine kazandırmak için Türkiye’deki müşterilerle edinilen deneyimlerden yararlanmış." dedi.

Türkiye’de Enerji SA markasıyla dokuz milyondan fazla müşteriye hizmet verdiğini bildiren E.ON, Almanya’daki Türkler arasında 2020 yılına kadar 150 bin haneyi müşteri olarak kazanmayı umuyor. Hedefe ulaşıldığı takdirde E.ON, KRV ile Berlin’ de elektrik sektöründeki pazar payının yüzde 15’ini eline geçirecek. Verilen bilgiler Türklerin yüzde 80’inin belediyelere bağlı elektrik işletmelerinde müşteri olduğunu gösteriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.