Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler Silifke'de de unutulmadı

Mersin'in Silifke ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü için nedeniyle bir tören düzenlendi.     Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler Silifke'de de unutulmadı
Mersin'in Silifke ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü için nedeniyle bir tören düzenlendi.

    Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Göksu Otel’inde devam eden törende konuşan Silifke Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş, engelli vatandaşların sadece bugün değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. Böylesi güzel günlerde hep birlikte olmanın mutluluğunu da yaşadıklarını belirten Ateş, Silifke’de engelli vatandaşların yaşadığı sorunları da dile getirdi.

    Ardından konuşma yapan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, belediye olarak engelli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışma ve projelerini açıkladı. Öngel, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler o insanlara ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden biridir.” dedi.

    Silifke Belediyesi ve Engelliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe Kaymakam Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş, CHP, AK Parti ve MHP’nin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Silifke Belediye Başkan aday adayları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.