Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler Meclisi üyelerinden Başkanvekili Temel’e ziyaret

Batman Kent Konseyi Engeliler Meclisi üyeleri Adnan Sabancı, Nasreddin Kaya ve Cuma Çilek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Belediye Başkanvekili Serhat Temel’i ziyaret etti.     Belediye Başkanvekili Serhat Temel,...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler Meclisi üyelerinden Başkanvekili Temel’e ziyaret
Batman Kent Konseyi Engeliler Meclisi üyeleri Adnan Sabancı, Nasreddin Kaya ve Cuma Çilek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Belediye Başkanvekili Serhat Temel’i ziyaret etti.

    Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Belediye Başkan yardımcıları Hayrettin Caymaz ve Gülistan Akel ile birlikte engelliler meclisi üyelerini kabul etti.

    Ziyaret sırasında konuşan Başkanvekili Temel, Batman Belediyesi olarak ilk günden bu yana hayatın her alanında var olan engellerin kaldırılması yönünde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Serhat Temel, “Yüz milyonlarca engellinin çok güç şartlar altında yaşamını sürdürdüğü bugünkü dünyada, her kişi ve her kuruma düşen hayatın her alanında engellerin kaldırılması için çaba sarf etmesidir. Her birimizin birer engelli veya engelli adayı olduğu bu dünyada ancak engeller yok edildikçe insan onuruna yakışır hayat sürdürülebilir. Biz de Batman Belediyesi olarak bu sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ettik bugüne kadar. Bundan sonra da engelsiz bir yaşam imkanı yaratmak için imkanlarımızı zorlamaktan, elimizden geleni yapmaktan geri durmayacağız. Bu vesileyle bir kez daha tüm engelli insanlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.