Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler Günü'nde öğrencilerin ihtiyaçları giderildi

AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun ihtiyaç malzemelerini temin ederek destekte bulundu. AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, yaptığı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler Günü'nde öğrencilerin ihtiyaçları giderildi
AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun ihtiyaç malzemelerini temin ederek destekte bulundu.

AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, yaptığı açıklamada, hayata tutunmada en büyük engelin engellenmek olduğunu söyledi. Her sağlıklı bireyin bir gün özürlü kalma ihtimalini hatırlatan Çetin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir okulun eksik olan eğitimim metaryallerini karşılamayı daha anlamlı bulduklarını kaydetti. İhtiyaçları gidermeye bağlı çocukların yüzündeki tebessümün huzur verici olduğunu belirten Çetin, "Çalışmalarımızı engellilerin engellerini kaldırmak için çalışıyoruz. Çocuklarımızın gülen gözleri solmasın. Adımların biçiminin ne önemi var, mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir." ifadesini kullandı.

Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü Salih Şen Özyürek'te okullarının ihtiyaçlarını giderilmesinde gösterdiği gayret için Çetin'e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.