Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler gönüllerince eğlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Erzincan'da etkinlikler düzenlendi. Erzincan da Zeynep Mustafa Han Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte; engelli öğrenciler özel bir eğlence merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler gönüllerince eğlendi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Erzincan'da etkinlikler düzenlendi.

Erzincan da Zeynep Mustafa Han Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte; engelli öğrenciler özel bir eğlence merkezinde gönüllerince eğlendi. Engelli öğrenciler daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ile birlikte pasta kesti.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Necmi Özen; “Bu haftanın farkında olmamız için arkadaşlarımız böyle bir etkinlik düzenlemişler. Farkında olmamız için bir etkinliktir bu. Onları ne kadar mutlu ederiz, ne kadar topluma katarız, toplumdan dışlamadan onların farkında olduğumuzu nasıl hissettiririz, bununla ilgili çalışmalar yapmamız lazım. Biz olayın eğitim tarafındayız. Bizde bu alanda çok eksikliklerin, çok ihtiyaçların olduğunun farkındayız. Şuan da belediyemizin destekleri ile Gürsel ilkokulunu, Sümer İş Merkezi olarak onarıyoruz. Sümer İş Okulu binadan ayrıldıktan sonra Zeynep Mustafa Han Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezinin daha rahat bir mekâna kavuşmasının birinci etabı gerçekleşmiş olacak. Hemen arkasından da otistik çocuklar için daha çok düşündüğümüz eğitim merkezimizin tamamlanması an meselesi orası da tamamlandığında bu çocuklarımızı oraya aktararak yine bir özel eğitim merkezine kavuşacağız. Bu yıl içerisinde yine bağımsız bir ayrı bir eğitim merkezi gerçekleştirdiğimizde bu çocuklarımıza hak ettikleri eğitimlerin verileceği, yine hak ettikleri ilgiyi göreceklerinden şüphemiz yok. Ama ferah mekânların oluşacağı bir döneme de beraberce girmiş olacağız.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.