Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyetten Sinop Üniversitesi öğrencilerine konferans

Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu konferans yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Dairesi Başkanlığı'nın prensipleri çerçevesinde üniversite öğrencilerine...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyetten Sinop Üniversitesi öğrencilerine konferans
Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu konferans yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Dairesi Başkanlığı'nın prensipleri çerçevesinde üniversite öğrencilerine yönelik organize edilen 'Gençlik ve Güvenli Gelecek' konulu konferans, Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu'nda da gerçekleştirildi. Terörle Mücadele Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Murat Bozkurt tarafından slayt ve film gösterimi eşliğinde öğrencilere, ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz kılmak, söz konusu örgütlerin eleman temini konusunda yürütecekleri faaliyetler ile ilgili gençliği ve kamuoyunu aydınlatmak, üniversite gençliğinin terör örgütleri tarafından hazırlanan tuzaklara düşmelerini önlemek ve örgütlerin gerçek yüzlerini deşifre ederek konu hakkında hedef kitleyi sağlıklı bir şekilde bilinçlendirmek, polisin dolayısıyla da devletin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu hissettirmek ve okullarda güvenli eğitim ortamlarını sağlaması ile ilgili bilgiler verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.