Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet'ten Milli Eğitim'e kutlama ziyareti

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’i 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Samsun’un Çarşamba ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler günü...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet'ten Milli Eğitim'e kutlama ziyareti
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’i 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programlarından sonra Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Kendisine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ünal’ın da eşlik ettiği Emniyet Müdürü Serdar buradaki konuşmasın da; “Sizin nazarınızda tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Özdemir’de, Toplum Destekli Polisleri işaret ederek; “Sizlerde emniyet olarak eğitim faaliyetlerinde bulunuyorsunuz. Bu gün bu anlamlı ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Kurumlarla koordineli çalışmak bizlerinde başarısında etkin rol oynamaktadır. Sizleri sadece bugün değil her gün yanımızda hissediyoruz. Ziyaretiniz ve kutlamanız için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.