Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürlüğü genel asayiş uygulaması yaptı

Ağrı Emniyet Müdürlüğü genel asayiş uygulaması yaptı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada vatandaşların huzuru, can güvenliği ve genel asayişin sağlanması amacıyla bir günlük il merkezinde genel asayiş uygulaması...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Müdürlüğü genel asayiş uygulaması yaptı
Ağrı Emniyet Müdürlüğü genel asayiş uygulaması yaptı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada vatandaşların huzuru, can güvenliği ve genel asayişin sağlanması amacıyla bir günlük il merkezinde genel asayiş uygulaması yapıldığı bildirildi.

Uygulamanın; Umuma açık işyerleri, internet cafeler, park ve bahçeler, metruk binalar, cafe ve çay evleri, halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar ve iln giriş-çıkışlarında yapıldığı belirtilen açıklamada, "Yapılan uygulamada, 339 şahsın GBT kaydı sorgulanarak bu şahıslar içerisinde, hakkında çeşitli suçlardan aranması bulunan 5 şahıs yakalandı. Bir şahsın üzerinden ruhsatsız 1 adet tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirilerek şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. 1 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapıldı." denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.