Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürlüğü 50 engelli öğrenci ile ailelerini Manavgat'ta ağırladı

Manavgat Emniyet Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği 'Birlikte Yaşayalım Projesi' kapsamında 50 engelli öğrenci ile aileleri Manavgat'ta ağırlandı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Müdürlüğü 50 engelli öğrenci ile ailelerini Manavgat'ta ağırladı
Manavgat Emniyet Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği 'Birlikte Yaşayalım Projesi' kapsamında 50 engelli öğrenci ile aileleri Manavgat'ta ağırlandı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen proje kapsamında, Antalya ve Manavgat'tan 50 engelli öğrenci ile aileleri, Manavgat Irmağı'nda bot turuna çıkarak turizm şehrinde Side Antik Kent, Apollon Tapınağı, Side Antik Tiyatro, Athena Tapınağı, Side Müzesi ve Manavgat Şelalesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Gezi ile ilgili bilgilendirme yapan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Arif Kuz, proje kapsamında uygulamaya koydukları ziyaretle toplumda kaynaşma ve birlikte yaşama kültürünü gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kuz, "Bu tür etkinliklerle engelli öğrenciler, aileleriyle moral ve motivasyonlarını ve engelliler konusunda toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefliyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.