Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emlak vergisinde son haftaya girildi

Atakum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri, emlak vergilerini yatırmak isteyen mükelleflerle dolarken, veznelerin 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri de 09:00-16:00 saatleri arasında açık kalacağı belirtildi. Vergi yatırmak...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emlak vergisinde son haftaya girildi
Atakum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri, emlak vergilerini yatırmak isteyen mükelleflerle dolarken, veznelerin 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri de 09:00-16:00 saatleri arasında açık kalacağı belirtildi.

Vergi yatırmak için son haftaya girildiğini, bu nedenle vergilerini yatırmak isteyen mükelleflerin acele etmesi gerektiğini belirten Atakum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkileri, "Biz belediye olarak, halkımızın işini kolaylaştırmak,hafta içi çalışanlara da vergilerini yatırma fırsatını vermek için veznelerimiz 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri 09:00-16:00 saatleri arasında açık kalacaktır. 2 Hazirana kadar vergisini yatırmayanlar için ise yasal işlem başlatılacaktır. Yasal işleme maruz kalmamak için mükelleflerimizin vergilerini yatırmalarını istiyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.