Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emlak vergi borçlarının yeniden yapılandırmasında son gün 1 Aralık

İzmir'in Bornova Belediyesi, emlak vergilerinin ikinci taksidinin son ödeme tarihi olan 30 Kasım 2014'ten önce özel tedbirler aldı. Vatandaşlar, vergilerini hafta içi Bornova merkezle Çamdibi, Altındağ ve Pınarbaşı'ndaki şube veznelerinden...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emlak vergi borçlarının yeniden yapılandırmasında son gün 1 Aralık
İzmir'in Bornova Belediyesi, emlak vergilerinin ikinci taksidinin son ödeme tarihi olan 30 Kasım 2014'ten önce özel tedbirler aldı. Vatandaşlar, vergilerini hafta içi Bornova merkezle Çamdibi, Altındağ ve Pınarbaşı'ndaki şube veznelerinden ödeyebiliyor. Büyük Park içindeki merkez vezne, 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günleri de 09.00 ve 16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca Bornova Belediyesi internet sitesi "www.bornova.bel.tr"den, kredi kartı ile 7 gün 24 saat ödeme imkanı da var.

Bu arada kanun kapsamında emlak ve çevre temizlik vergileriyle bunlara bağlı cezalar, gecikme faizleri, gecikme zamları ve emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunması katkı payı ve kanunda içeriğinde belirtilen idari para cezaları yeniden yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların, 1 Aralık 2014 mesai saati bitimine kadar Bornova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahakkuk Servisi'ne yazılı olarak başvurması gerekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.