Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMITT Fuarı'nda ‘en iyi stant ödülü Bursa’ya geldi

Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) ‘en iyi stant ödülü Bursa standına geldi. Turizm sektörünün ileri gelenlerini 19. kez buluşturan EMITT fuarının...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EMITT Fuarı'nda ‘en iyi stant ödülü Bursa’ya geldi
Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) ‘en iyi stant ödülü Bursa standına geldi. Turizm sektörünün ileri gelenlerini 19. kez buluşturan EMITT fuarının son gününde ‘en iyiler ödül töreni’ düzenlendi.

‘Ulu Şehir’ sloganı ve ‘şehir logosuyla’ göz dolduran Bursa Valiliği standı, fuarı ziyarete gelenlerin ilgi odağı olmasının meyvesini aldı. Fuarda ‘en iyi stant ödülü Bursa Valiliği’nin oldu. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen Fuarda, 71 ülke ve 4 bin 500 katılımcı arasında ‘İnsanlığın Ortak Mirası Bursa’ teması ile yola çıkan Bursa valiliği standı, valilikler arasında birinci oldu. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine giren değerleriyle, Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliğine (EHHTA) Türkiye’den kabul edilen ilk ve tek üye olmasıyla Bursa, bu ödüle layık olduğunu gösterdi.

Katılımcılara ödül plaketlerini Fuar Genel Müdürü Hacer Aydın verdi. Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Hacer Aydın: “Katılımcılarımız EMITT’e son derece profesyonel bir şekilde katılıyor ve EMITT fuarının en iyilerini seçmek bizim için her yıl daha da zorlaşıyor. Uluslararası kriterlere uygun bir şekilde 4 gün boyunca ekip olarak stantları gezerek yapılan çalışma ile ortaya çıkan sonuçlara göre EMITT fuarının en iyilerini ödüllendirmekten mutluluk duymaktayız.” dedi.

Stantlarına olan yoğun ilgi ve aldıkları ödül sonrası mutlu olduklarını belirten Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, "Bursa'yı her alanda zirveye çıkartmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ben sayın valim adına, standımızın hazırlanmasında katkısı olan valilik çalışanlarına, belediyelere ve STK’lara çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.