Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emine Nakıboğlu öğrencisi judoda birinci oldu

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencisi Mahmut Batuhan Uçar, Yıldızlar Judo İl Şampiyonası’nda birinci oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilen judo il seçmelerinde sporcular kendilerini göstermek...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emine Nakıboğlu öğrencisi judoda birinci oldu
Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencisi Mahmut Batuhan Uçar, Yıldızlar Judo İl Şampiyonası’nda birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilen judo il seçmelerinde sporcular kendilerini göstermek için kıyasıya mücadele etti.
Karataş Spor Salonu’nda yapılan ve Gaziantep'i temsil edecek judo sporcularının belirlendiği müsabakalarda yıldızlar erkekler kategorisinde Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencisi Mahmut Batuhan Uçar artı 60 kiloda topladığı puanlarla birincilik ipini göğüsledi. Uçar, bu sonuçla yıldızlar judo bölge şampiyonasına katılmayı hak etti.

Elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Beden Eğitimi öğretmeni Sakine Abacı, "Birçok sporcuyu geride bırakarak yıldız erkekler kategorisinde şampiyon olmayı başardık. İnanıyoruz ki bu tür sporları yapan öğrencilerimiz hem fiziksel hem de ruhsal yönden kendilerini geliştireceklerdir. İl birincisi olan öğrencimize bölge şampiyonasında başarılar diliyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.