Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ'da dershaneye gidemeyen öğrencilere YGS eğitimi veriliyor

Elazığ Valiliği ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında dershaneye gidemeyen öğrencilere, 'kampüsten umutlu yarınlara' projesi çerçevesinde gönüllü öğretmenler tarafından eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ'da dershaneye gidemeyen öğrencilere YGS eğitimi veriliyor
Elazığ Valiliği ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında dershaneye gidemeyen öğrencilere, 'kampüsten umutlu yarınlara' projesi çerçevesinde gönüllü öğretmenler tarafından eğitim veriliyor.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Ahmet Emir yaptığı açıklamada, Elazığ Valiliği ve Elazığ il Emniyet Müdürlüğünün ‘Kampüsten umutlu yarınlara’ adlı projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildiğini kaydetti.

Projenin amacının dershaneye gidemeyen 11. ve 12. sınıf lise öğrencilerine eğitim vermek olduğunu belirten Emir, Fırat üniversitesinde eğitim veren gönüllü arkadaşlar tarafından bu eğitim derslerinin verildiğini vurguladı.

Elazığ genelinde, 5 lisede 11. ve 12. sınıfta olup dershaneye gidemeyen öğrencilere kendi okul ve sınıflarında eğitim verildiğini belirten Emir, “Fırat Üniversitesi öğrencileri gönüllü olarak eğitim veriyor. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS) sınavına hazırlık olarak bin 300 kitap dağıtılacak. Öğrencilere ders yılı için kolay gelsin diyor, öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Zeynep Bozkurt da yaptığı açıklamada, “Kampüsten umutlu yarınlara projesinde yer alıyorum. Dershaneye gidemeyen öğrencilere coğrafya dersi veriyorum.” diye konuştu.

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Sibel Dağ ise, ”Kampüsten umutlu yarınlara projesinde tarih dersi veriyorum. Burada amaç YGS’ye yönelik. Dershaneye gidemeyen arkadaşlarımıza üniversiteye yönelik dersler veriyor ve yararlı olduğumuzu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

İmam hatip lisesi 3. sınıf öğrencisi Tuba Yıldız da ”Hazırlanan SODES projesi kapsamında Elazığ Valiliğine ve Elazığ Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Dershaneye gidemeyen biz öğrencileri hazırladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.“ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.