Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EGSİAD kart tanıtıldı

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD), üyesi işadamlarına yönelik olarak Türkiye genelinde birçok firmada indirim sağlayacak ‘EGSİAD Kart’ hazırladı. Üye işadamlarına birçok alanda ayrıcalık ve indirim...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EGSİAD kart tanıtıldı
Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD), üyesi işadamlarına yönelik olarak Türkiye genelinde birçok firmada indirim sağlayacak ‘EGSİAD Kart’ hazırladı.

Üye işadamlarına birçok alanda ayrıcalık ve indirim sağlayacak olan ‘EGSİAD Kart’, EGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sami Türk ile Petrol Ofisi Yetkili Acentesi Marka Enerji Tic. San. Ltd. Şti. yetkilisi Gökhan Ateşalan ve Sürat Kargo Eskişehir Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı arasında imzalanan protokol anlaşmasıyla tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Türk, EGSİAD 21. yılında yeni yönetimiyle birlikte dernek odaklı faaliyetlerden, üye odaklı faaliyetlere yoğunlaştığını söyledi. Bu doğrultuda gerçekleştirdikleri önemli çalışmalardan bir tanesinin de EGSİAD Kart olduğunu belirten Türk,. “EGSİAD olarak bu kartı hayata geçirmemizdeki amacımız derneğimize üye işadamlarımıza daha fazla ayrıcalık ve fayda sağlamaktır.” dedi. Türk, EGSİAD Kart’a indirim sağlayan firmaların www.egsiad.org.tr internet sitesinden takip edilebileceğini kaydetti.

Ateşalan ve Kırıcı ise EGSİAD ile böylesine önemli bir anlaşma yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.