Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EGOD'dan otomotivcilere ar-ge merkezi

İzmir'de bulunan Ege Otomotiv Derneği (EGOD), Bornova Oto Tamircileri Odası’nın 3. Sanayi Sitesi’nde inşa edilecek ar-ge merkezi ve yeni hizmet binasının yapımına maddi destek sağlayacak. 3. Sanayi Sitesi’nde ayrı binalarda hizmet veren...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EGOD'dan otomotivcilere ar-ge merkezi
İzmir'de bulunan Ege Otomotiv Derneği (EGOD), Bornova Oto Tamircileri Odası’nın 3. Sanayi Sitesi’nde inşa edilecek ar-ge merkezi ve yeni hizmet binasının yapımına maddi destek sağlayacak. 3. Sanayi Sitesi’nde ayrı binalarda hizmet veren Bornova Oto Tamircileri Odası ve ar-ge tesislerinin, Bornova Belediyesi’nce sağlanan 200 metrekare arsa üzerine inşa edilecek yeni binasının temeli törenle atıldı.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) işbirliği ve BP’nin destekleriyle yapılacak tesisten, bütün oto tamirci esnafının faydalanabileceğini söyledi. İduğ, “Bilgisayar sistemleriyle tüm otomobil ve motorlu araçlarda arıza tespitleri yapılacak. Sanayi sitelerinde faaliyet gösteren tüm işletmeler, müşterilerinin araçlarını getirerek arıza tespitini ve kontrolünü yaptırabilecek. Böylece yerli ve yabancı tüm otomobil markalarının bakım ve tamirlerini de kendi işletmelerinde rahatlıkla yapabilecek. Bu sistem, yedek parça satışı yapan üyelerimizi de rahatlatacak. Geliştirdiğimiz bu proje, tüketicileri de olumlu etkileyecek. Servislere oranla daha ucuza, aynı kalitede hizmet satın alabilecek." diye konuştu.

Ar-ge merkezine kontrol için gelecek otomobillere yönelik dört giriş, 70 kişilik eğitim salonu, teknik ve eğitim ofisleriyle proje koordinasyon merkezi yer alacak. Arabaların elektrik, elektronik ve mekatronik arıza muayeneleri yapılacak, ayrıca uygulamalı mesleki eğitimler verilecek. Yubat ayı sonunda hizmete girmesi planlanan binanın arka bölümünde ise halı saha bulunacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.