Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ege Balkan Rumeli Göçmenleri Platformu MHP’yi ziyaret etti

Ege Balkan Rumeli Göçmenleri Platformu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı makamında ziyaret etti. Yeni kurulan platformun hayırlı olmasını dileyen Karataş, "Balkan ve Rumeli kökenli kardeşlerimizin kendilerine bağlı ve bağımlı olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege Balkan Rumeli Göçmenleri Platformu MHP’yi ziyaret etti
Ege Balkan Rumeli Göçmenleri Platformu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ı makamında ziyaret etti. Yeni kurulan platformun hayırlı olmasını dileyen Karataş, "Balkan ve Rumeli kökenli kardeşlerimizin kendilerine bağlı ve bağımlı olduğunu düşünenler hadlerini bilmeli." dedi. Ziyarete Platform Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu, Başkan yardımcıları Ekrem Selimler, Abdullah Gül ve Ömür Şanlı, Genel Sekreter Gürol Türkmentepe ve Medat Şenay katıldı.

İzmir’de beş federasyon ve 43 derneğin biraraya gelmesiyle kurulan platformun, yeni olmasına rağmen güçlü bir yapı olduğunu söyleyen Başkan Pehlivanoğlu, “Soydaşlarımızın sorunlarını dile getirmek, siyasi ve kültürel birliktelik oluşturmak amacıyla biraraya geldik. Sadece Balkan camiasının sorunlarıyla değil, ülkenin ve ülke dışında yaşayan göçmenlerin de sorunlarıyla ilgileneceğiz. Ana ilkemiz olan yasal sınırlar içerisinde ülkenin bölünmez bütünlüğü ve demokratik sistemin vazgeçilmezliği doğrultusunda, ülke meselelerine katkı sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Karataş ise, “MHP’nin bütün Türk dünyasını kapsayarak millî değerlerimizi koruma kararlılığı herkesin malumudur. Gerek İzmir’de gerçekleştirdiğimiz paneller ve etkinlikler gerekse Türkiye çapında düzenlediğimiz 'Millî Değerleri Koru ve Yaşat' mitingleri, bu kararlılığımızın en somut örnekleridir. Dolayısıyla kimliğimizin, millî değerlerimizin ve cumhuriyet kazanımlarımızın bertaraf edilmemesi için yapılacak olan her çalışmanın destekçisi oluruz. Öte yandan Balkan ve Rumeli bölgesinde yaşayan kardeşlerimizle ekonomik ve sosyal ilişkilerimizin daha üst seviyelere çıkarılması ve sürdürülmesi de arzumuzdur.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.