Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dursun Ali Erzincanlı Pursaklar’da gönüllere seslendi

Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Şiir Gecesi’nde kendini özgü üslubuyla gönülleri fethetti. Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dursun Ali Erzincanlı Pursaklar’da gönüllere seslendi
Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Şiir Gecesi’nde kendini özgü üslubuyla gönülleri fethetti.

Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şiir Gecesi, Dursun Ali Erzincanlı ile Pursaklar halkını buluşturdu. Geceye Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu bin kişi katıldı.
Ahmet İnan’ın seslendirdiği tasavvuf musikisi ile başlayan program Dursun Ali Erzincanlı’nın gönüllere hitap eden şiir ve naatları ile devam etti.

Hz. Muhammed’i(s.a.s) şiir diliyle anlatan Erzincanlı, salonu duygulandırdı. 90 dakika boyunca Hz. Muhammed’in hayatından kesitleri, O’nu en güzel şekilde anlatan şiirleri kendine özgü üslubuyla okuyan Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Okuduğu şiirler ve anlattığı hikayelerle gönülleri fetheden Dursun Ali Erzincanlı, “Pursaklar’ın güzel insanlarıyla bizi buluşturan muhterem Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Beyefendiye teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Programın sonunda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Tebessüm Şehrimizde unutulmaz bir programa imza atan Dursun Ali Erzincanlı Hocamıza teşekkür ediyorum. Bizleri duygulandıran bir gece yaşattı. Salonumuzu dolduran kıymetli hemşehrilerime de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek Erzincanlı’ya çiçek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.