Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durağan'da temeli atılmayan yeni devlet hastanesi sorun oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından Sinop’un Durağan ilçesine yaptırılacağı açıklanan 50 yataklı devlet hastanesinin temelinin hala atılmaması hastanenin yapımından vazgeçildiği iddialarını güçlendirdi. Durağan – Boyabat karayolu yanında...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanlığı tarafından Sinop’un Durağan ilçesine yaptırılacağı açıklanan 50 yataklı devlet hastanesinin temelinin hala atılmaması hastanenin yapımından vazgeçildiği iddialarını güçlendirdi. Durağan – Boyabat karayolu yanında inşa edilecek yeni devlet hastanesi için arazi tahsisi ve yer düzeltme çalışmaları yapılmasına rağmen hiçbir aşama kaydedilmedi.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Durağan’a modern bir hastanenin kazandırılması için gayret gösterdiklerini belirten Kılıçaslan, hastanenin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışma başlattıklarını söyledi. Hastanenin karayolu üzerinde yer almasının önemli olduğuna da dikkat çeken Kılıçaslan, 2 bin 500 metrekarelik alana yapılacak olan hastanenin 80 yataklı olacağını sözlerine ekledi. Kılıçaslan, ‘‘Dedikodular yersizdir. İlçeye yakışır bir hastane olacak.’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.