Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Duman avcıları’ ödüllerine kavuştu

Şaypa Alışveriş Merkezleri tarafından, İl Mili Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi katkıları ile sigaranın zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak ve sigara ile savaşan gönüllü çocuklar...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Duman avcıları’ ödüllerine kavuştu
Şaypa Alışveriş Merkezleri tarafından, İl Mili Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi katkıları ile sigaranın zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak ve sigara ile savaşan gönüllü çocuklar yetiştirmek amacı ile hayata geçirilen resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Şaypa Alışveriş Merkezleri’nin Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleştirilen ödül törenine; Şaypa Alışveriş Merkezleri Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali, resimleri dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile öğrencileri derece alan okulların yöneticileri katıldı.

61 okuldan 410 resmin yarıştığı ‘2.Duman Avcıları Göreve Resim Yarışması’nda derece giren öğrencileri kutlayan Şaypa Alışveriş Merkezleri Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali, “Gelenekselleştirme yolunda olduğumuz projemize katılan her çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Ödül kazanan öğrencilerimizi, resim öğretmenlerini ve okul müdürlerini tebrik ediyorum.” dedi.

Şaypa olarak bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri resim yarışmasını her yıl gerçekleştirme arzusunda olduklarını belirten Bozali, Şaypa Alışveriş Merkezleri olarak yıl içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını ve bu resim yarışmasının bunlardan sadece bir tanesi olduğuna dikkat çekti.

Sigaranın zararlarını anlatan ve toplamda 61 okuldan 410 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren resimler; İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi adına Dr. Yusuf Ziya Leventoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Demirtaşpaşa İlkokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Neşe Kahveci ve Faik Çelik Kız Meslek Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Hüseyin Özteke ve Şaypa Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali’den oluşan seçici kurul tarafından ödüle layık görüldü.

Yarışmada 1 - 2 - 3 - 4'ncü sınıflardan dereceye girenler şöyle sıralandı: "1’inci, Şehit Jandarma Er Selahattin Çırak İlköğretim Okulu’ndan Songül Aggün. 2’inci Karacabey Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu’ndan Gizem Anik. 3’üncü Özel Osmangazi İlköğretim Okulu’ndan İrem Tepe.”

5 - 6 - 7 - 8'nci sınıflar kategorisinde ise ilk 3 derece şöyle sıralandı: “1’inci Namazgah İhsan Dikmen İlköğretim Okulu’ndan Selin Uygun. 2’inci Dilek Özer İlköğretim Okulu’ndan Asya Dilan Yurtsever. 3’üncü Emir Buhari Ortaokulu’ndan Şeydanur Uzak.”

Lise kategorinde dereceye girenler ise şöyle: “ 1’inci Orhangazi Çok Programlı Lisesi’nden Aslıhan Işık. 2’inci Faik Çelik Kız Meslek Lisesi’nden Merve Akgül. 3’üncü Özel Final Okulları’ndan Ece Gümüşboya.”

Yarışmada derece giren öğrenciler bilgisayar, tablet ve bisiklet ödülü almaya hak kazanırlarken, her öğrenci aynı zamanda okuluna da bir bilgisayar kazandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.