Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Döşemealtı Belediyesi 6. Bademağacı Şenlikleri'ni düzenleyecek

Antalya'da geleneksel hale gelen Badem şenliklerinin altıncısını bu yıl ilk defa Döşemealtı Belediyesi düzenleyecek. 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 20.00'de Bademağacı Stadı'nda başlayacak şenlikler için hazırlıkların son aşamaya...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Döşemealtı Belediyesi 6. Bademağacı Şenlikleri'ni düzenleyecek
Antalya'da geleneksel hale gelen Badem şenliklerinin altıncısını bu yıl ilk defa Döşemealtı Belediyesi düzenleyecek. 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 20.00'de Bademağacı Stadı'nda başlayacak şenlikler için hazırlıkların son aşamaya geldiği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geleneksel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteleri yeniden canlandırılacağını söyledi. Bu kapsamda daha önce Yeni Bütünşehir Yasası ile tüzel kişiliğini kaybeden Badem beldesindeki şenliklerin ilçe belediyesi tarafından yapılacağını ifade etti. Bademağacı Stadı'ndaki şenlikler için hazırlıklar son aşamaya geldi. Sanatçılar Makbule Kaya, Ümran Özdemir'in yanısıra Halk Oyunları Gösterileri ve Işık gösterileri ile çeşitli aktivitelerin yer alacağı program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. Belediye Başkanı Genç, başta Bademağacı olmak üzere tüm Döşemealtı'lı vatandaşları şenliklere davet etti. Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Nar Festivali ve Yağlı Pehlivan güreşleri ile Çubukbeli şenliklerinin kaldığı yerden devam edeceği bildirildi. Genç, her bir etkinlik için ayrı ayrı komite kurulduğunu ve etkinliklerle ilgili düzenlemelerin komite kararlarıyla yapıldığını bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.