Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktora saldırı acil servis önünde protesto edildi

İzmir’de geçtiğimiz pazar günü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde görev yapan Asistan Dr. Hacı Erkuran ve üç güvenlik görevlisi hasta yakınlarının saldırısına uğrayarak darp edildi. Sağlık-Sen üyesi bir grup...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doktora saldırı acil servis önünde protesto edildi
İzmir’de geçtiğimiz pazar günü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde görev yapan Asistan Dr. Hacı Erkuran ve üç güvenlik görevlisi hasta yakınlarının saldırısına uğrayarak darp edildi. Sağlık-Sen üyesi bir grup da, saldırıyı protesto etmek için acil servis önünde basın açıklaması yaptı.

Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların her geçen gün arttığına dikkat çeken Sağlık-Sen İzmir Şubesi Başkan Vekili Salim Kaya, saldırıların ‘ürkütücü ve bir o kadar da endişe verici’ olduğunu söyledi. Geçen Pazar günü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde görevli Asistan Dr. Hacı Erkuran ve üç güvenlik görevlisinin kendini bilmez kişiler tarafından sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldığını aktaran Kaya, “Hiçbir insani ve ahlaki tarafı olmayan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin cezalandırılmasını istiyoruz. Her kim tarafından ve her ne sebeple yapılırsa yapılsın sağlık çalışanlarını hedef alan sözlü ve fiili saldırılar aslında sağlık çalışanlarına değil, insanımızın topyekun sağlığına yapılmış bilinçsiz, ahmakça, kabul edilemez çirkin hareketlerdir” dedi.

Basın açıklaması sonrası sağlık çalışanları sessizce acil servis önünden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.