Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğubayazıt’ta okul sporları bilgi yönetim hizmetleri semineri düzenlendi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Doğubayazıt'ta görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine yönelik 'Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi'ni tanıtan bir toplantı düzenledi. Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğubayazıt’ta okul sporları bilgi yönetim hizmetleri semineri düzenlendi
Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Doğubayazıt'ta görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine yönelik 'Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi'ni tanıtan bir toplantı düzenledi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim; yapılan çalışmalar sonucunda ildeki sporcu sayılarının arttığını, okullarda beden eğitimi dersi gören öğrencilerin içinden sporcuların seçilmesi ve spor faaliyetlerini koordineli bir şekilde yürütülmesi amacıyla toplantının düzenlendiğini belirtti.
Erim, “Bilindiği üzere Doğubayazıt en büyük iki ilçemizden biri. Buna bağlı olarak buradaki genç potansiyeli yüksek. Bizim de bu gençlerimize yönelik sportif faaliyetler yapmamız gerekiyor. İlçe Milli Eğitim, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlükleri gençlerin sorunlarını çözmek için sıkı bir şekilde çalışmak durumundadır. Biz il müdürlüğü olarak Doğubayazıt ilçemizde spor tesislerimizi bakım ve onarımdan geçirerek halkımıza daha rahat spor yapma imkânı sağladık. Beden eğitimi öğretmenlerimiz okullarda ki yetenekli gençlerimizi tespit edip spor faaliyetlerine katabilirler." şeklinde konuştu.

Erim toplantıya katılım sağladıkları için beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan spor uzmanı Yusuf Öner, 2013–2014 yılında bütün sporcu işlemleri ve lisans işlemlerini okulların beden eğitimi öğretmenlerine gönderilen kullanıcı adı ve şifrelerle sisteme giriş yaptıktan sonra işlemlerin nasıl yapılacağını anlattı.

Toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Çalışkan ,Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Alpaslan, Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim İlçe Koordinatörü Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Karahasan katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.