Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakırlı Ercan Ezgin, Başbakanın yol arkadaşı oldu

AK Parti 15. Dönem Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-III 'Lider Ülke Türkiye' programında dereceye girenler ödüllerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Başbakanın elinden plaketini alan AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakırlı Ercan Ezgin, Başbakanın yol arkadaşı oldu
AK Parti 15. Dönem Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-III 'Lider Ülke Türkiye' programında dereceye girenler ödüllerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Başbakanın elinden plaketini alan AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ezgin, Başbakanın yurt içi programlarına katılamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

AK Parti Siyaset Akademisi'nin '15. Dönem Ödül Töreni' AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. İl Başkanları Toplantısı sonunda yapılan törende 15. Dönem Akademi Sınavı’nda il birincisi olan kursiyerlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden plaket aldı. Törende Türkiye genelinde ilk beşe giren kursiyerlere tablet hediye edildi.

Düzenlenen sınavda dereceye girerek önemli bir başarı elde eden AK Partili Ezgin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt içi programlarına katılarak ödüllendirdi. Başbakandan plaket aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Ezgin, Diyarbakır'dan ilk defa Türkiye derecesi yapma, Başbakandan plaket alma ve Başbakanın yurt içi gezisine ödüllendirildiği için gururlandığını ifade etti. Başarının AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı'nın ortak başarısı olduğunu belirten Ezgin, tüm teşkilat adına ödülü aldığını, törende çok samimi ve duygusal anlar yaşandığını söyledi. Başbakandan plaket almanın kendisini çok heyecanlandırdığını anlatan Ezgin, "Sayın başbakanın çok merhametli bir yapısı var. Sayın başbakanın samimi, sıcak ve babacan tavrının törene damgasını vurdu. Yıllardır memleketi ve dünya mazlumları için koşturan, günde iki saat bile uyuma imkanı bulamayan ve çok nadir olarak 2 gün aynı yastığa başını koyma imkanı bulan sayın başbakanın büyük yük ve sorumluluk taşıyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.