Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır'daki Gazi Köşkü Tesisleri baharda hizmete açılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri’nin bakım ve onarımdan sonra ilkbaharda halkın kullanımına açılacağını söyledi. Kışanak, Sur Belediye Eşbaşkanı Seyit Narin, Fatma Şık...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır'daki Gazi Köşkü Tesisleri baharda hizmete açılacak
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri’nin bakım ve onarımdan sonra ilkbaharda halkın kullanımına açılacağını söyledi. Kışanak, Sur Belediye Eşbaşkanı Seyit Narin, Fatma Şık Barut, Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Fatma Arşimet, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Akat Ata, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fethi Suvari, Genel Sekreter Yardımcısı Rojda Balkaş ve ilgili daire başkanları, tesisleri yerinde inceledi. Kışanak ve beraberindekiler, tesiste çalışma yürüten temizlik görevlileri ve ağaç budaması yapan Park Bahçe Müdürlüğü personeliyle tokalaşarak bilgi aldı.

İncelemenin ardından Kışanak, yaklaşık 50 dönümlük arazi üzerinde kurulmuş olan sosyal tesiste kır bahçeleri, restoranlar ve yaz düğünlerinin yapılabileceği alanlar bulunduğunu söyledi. Tesisin Büyükşehir Belediyesi’nin yeri olduğunu ancak yaklaşık 15 yıldan bu yana kiracısı bulunduğunu ve kiralanarak kullanıldığını belirten Kışanak, son üç yıldan bu yana da kiracısı ile anlaşmazlıklar bulunduğunu ancak birkaç gün önce tesisin tahliye edildiğini söyledi. Gazi Köşkü’nün bakım ve restorasyonunu yapacaklarını belirterek, “Yapacağımız diğer çevre düzenlemeleriyle buraya yeni işlevler kazandıracak ve baharda halkımızın hizmetine açacağız.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.