Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dil Eğitimi Sistemi'ne en çok giriş yapan okullara ödül verildi

Adana’nın Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, DynEd Dil Eğitimi Sistemine en çok giriş yapan okullara düzenlenen törenle belge verildi. Taşkent İlköğretim okulundaki törende, aynı zamanda Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dil Eğitimi Sistemi'ne en çok giriş yapan okullara ödül verildi
Adana’nın Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, DynEd Dil Eğitimi Sistemine en çok giriş yapan okullara düzenlenen törenle belge verildi.

Taşkent İlköğretim okulundaki törende, aynı zamanda Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Törene, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nasıf Önder, Dyned Dil Eğitimi Sistemi İlçe Koordinatör Yardımcısı Mustafa Bildirici ile belge almaya hak kazanan Seyhan ilçesindeki okul yöneticileri katıldı.

DynEd Eğitim Sisteminin Seyhan ilçesine ait istatistiki verileriyle ilgili sunumun yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Yıldızhan, "Bu çalışmalarla öğrencilerin İngilizceye olan ilgisini arttırmayı hedefliyoruz. Bugün bunun için buradayız ve farkındalık yaratmak istiyoruz. Sizlerin veri girişleriniz bizim için çok önemli. Sene sonuna kadar olan veri girişi hedefimizi şu an yakaladık ve bunun gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Dil eğitiminin önemine değinen Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, “Biz, dil eğitimine gereken ehemmiyeti vermediğimiz zaman, bunun sıkıntıları üniversite çağındaki çocuklara kadar yansıyabiliyor. Bu durum ek masraflara ve ciddi kayıplara yol açabiliyor. Anasınıfı ve ilkokullarda başlayan eğitim prosedürleri, çocuklarda İngilizceyi anlama ve hafızaya yerleştirme konusunda fayda sağlıyor.” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise "Yönetim anlayışında, ölçmediğiniz bir şeyi değerlendiremez, geliştiremezsiniz ve başarı elde edemezsiniz. Marifet iltifata tabidir. Bu gün yapılan bu tören, okullarımızda yapılan çalışmaların görüldüğünün de bir göstergesidir, Aynı zamanda, DynEd Eğitim Sistemi ile çocuklarımıza dil eğitimini daha iyi vererek okullarımızda yaygınlaştırmak istiyoruz. İlimizde bu sistemi geliştirmemiz lazım. Adana'da eğitim denilince Türkiye’de ilk sırada ve her alanda ve her branşta başarılı olmak istiyoruz. Bunun için aşkımız da, gücümüz de, enerjimiz de, şevkimiz de var ve bu konuda becerimiz de var. Bizim hiçbir ilden eksiğimiz yok.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından DynEd Eğitim Sistemine katkı sunan ve ödül almaya hak kazanan okul müdürlerine belge verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.