Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devrim Kök: 7 Haziran seçimleri milletçe son şansımız

Milletvekilliği aday adaylığı ön seçiminde 7 bin 319 oy alarak listede 4 sırada yer alan eski CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, 7 Haziran'da Meclis'e girmesi halinde halkın sorunlarının anında çözme adına Antalya'da ofis açacağını...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Devrim Kök: 7 Haziran seçimleri milletçe son şansımız
Milletvekilliği aday adaylığı ön seçiminde 7 bin 319 oy alarak listede 4 sırada yer alan eski CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, 7 Haziran'da Meclis'e girmesi halinde halkın sorunlarının anında çözme adına Antalya'da ofis açacağını söyledi.

Halkla hiç bir zaman irtibatını koparmayacağını belirten Kök, halkın sorunlarına çözüm bulmada Ankara ile Antalya arasından mekik dokuyacağını ifade etti. Ön seçimde kendisine destek verdikleri için Manavgat'ta partililere teşekkür eden Devrim Kök, partilerinin ön seçimler 7 Haziran seçimlerine daha güçlü girdiğini kaydetti. Ön seçim yaptırdığı için genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine teşekkür ettiğini belirten Kök, "7 Haziran seçimleri, ülkemizin cumhuriyetle yönetilme ve totaliter bir rejime dönüşme noktasında son seçim. 13 AKP iktidarında cumhuriyetin bütün değerleri yok edildi. İç güvenlik yasasıyla ülkemiz polis devletine dönüştü. Ülkemiz süratle uçuruma yuvarlanıyor. Onun için 7 Haziran seçimleri ülkemiz adına son şans. Ülkemiz 7 Haziran'da ya hukuk devleti olacak yada totaliter bir rejime dönüşecek. Onun bu seçim bizim son şansımız." diye konuştu.

Kök, seçilmesi halinde Ankara'da Antalya'dan gelen hasta yakınlarının rahat bir şekilde konaklayabilmesi için konaklama evi açacağını ifade etti.
Ön seçimde Niyazi Nefi Kara 9 bin 905, Deniz Baykal 8 bin 515, Çetin Osman Budak (kontenjan), Mustafa Akaydın 8 bin 140 ve Devrim Kök 7 bin 319 almıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.