Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Develi’nin şehir merkezine ulaşım bedeli 5 lira

Kayseri’nin Develi ilçesinden şehir merkezine ulaşımda bilet fiyatları belirlendi. Buna göre ulaşım bedeli 5 lira oldu.     6360 sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında Develi'nin de merkez ilçe olmasının ulaşımda ilk...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’nin Develi ilçesinden şehir merkezine ulaşımda bilet fiyatları belirlendi. Buna göre ulaşım bedeli 5 lira oldu.

    6360 sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında Develi'nin de merkez ilçe olmasının ulaşımda ilk verimi alınmış oldu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi ve Develi Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda, Develi- Kayseri arası ulaşım ücreti 23 Mayıs itibariyle 5 TL olarak belirlendi. Öğrenci indirimi uygulaması 10 gün içinde belirlenecek olup 3 TL olarak düşünülüyor.

    Hareket saatlerinin de belirleneceği yeni uygulamada aynı zamanda terminal içerisine bilet satış noktaları kurulacak. Güzergahlar şu an için aynı olup hastane ve fakültenin güzergaha dahil edilmesi çalışması yapılmaktadır. Başkan Mehmet Cabbar, "Yeni uygulama Develimize hayırlı olsun. Bu sadece başlangıç, fiyat indirimiyle başlayan ulaşım hizmetleri kalitesini artırarak devam edecektir" diyerek bu hizmetin Develi için önemli bir kazanım olduğu vurgusunu yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.