Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DESİAD: Denizli Lisesi konusunda oylama yapılsın

Denizli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DESİAD) Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Denizli Lisesi’nin belediye hizmet binasına dönüştürülüp dönüştürülmemesine oylamayla karar verilmesini istedi.Yavuzçehre, yaptığı yazılı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DESİAD) Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Denizli Lisesi’nin belediye hizmet binasına dönüştürülüp dönüştürülmemesine oylamayla karar verilmesini istedi.

Yavuzçehre, yaptığı yazılı açıklamada, “Denizli Lisesi'nin belediye binası olması yönünde özellikle devletin en üst kademelerinden gelen tavsiyelerle hareket edildiğini gözlemlemekteyiz. Bu konu ile ilgili olarak yetkinin belediyenin elinde olduğu açık olmasına rağmen belirtmek isteriz ki özellikle şehrin sembol olmuş yapılarının kullanımlarına ilişkin kararı şehirlilerin vermesinin, hem daha etik hem de daha vicdani olacağı açıktır. Denizli Lisesi’nin, bu şehrin şu an gerek ekonomik gerekse sosyal hayatında rol alan birçok kişinin yetiştiği bir okul olduğu bir gerçektir. Bu durumdan hareketle öncelikle mezunlarının katılacağı bir çalışma ile ve buna ek olarak yapılabilecek olan bir online oylama ile bu yapı konusunda alınacak karar konusunda daha geniş tabanlı bir karar alma mekanizması işletilebilir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.