Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de eğitim yatırımları değerlendirildi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2013 yılı yatırım programında bulunan okul, Bilim Sanat Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi inşaatlarıyla ilgili çalışmalar, Vali Abdülkadir Demir başkanlığında...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2013 yılı yatırım programında bulunan okul, Bilim Sanat Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi inşaatlarıyla ilgili çalışmalar, Vali Abdülkadir Demir başkanlığında düzenlenen toplantıda görüşüldü. Toplantıya Vali yardımcıları Alp Aslanargun ve İsmail Soykan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy ve diğer ilgili şube müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Akgül, yapımı devam eden inşaatlar hakkında katılımcılara genel ve teknik bilgiler içeren bir sunum yaptı. Vali Demir ise eğitimdeki fiziki şartların iyileştirilmesi adına yapılan çalışmalarda, yatırım programına göre inşaatı devam eden okullar arasında eski olanların yanına inşa edilenlerin bazılarının bitme aşamasına geldiğini söyledi.

'EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN ÖDENEK SIKINTISI YOK'

Vali Demir, yapımı devam eden okul inşaatlarının yüklenici firma müteahhitleriyle önümüzdeki hafta düzenlenecek toplantıda biraraya gelinmesi talimatını verdi. Düzenlenecek toplantıda, kendilerinin yaşadığı heyecanın firma yetkililerine de aktarılmasını isteyen Demir, “Bu sene ödenek sıkıntısı olmayacak. Bu nedenle devam eden inşaat işlerini zamanından önce bitirmek amacıyla hakediş ödemelerinin zamanında yapılacağını kendilerine aktaralım. Biz bir yol tuttuk, biz inandık. Milli Eğitim Bakanlığı da bize inandı. Herkes bize güvendi. Denizli’de özellikle bu sene, altı yılda gerçekleştirilen okul binalarına denk gelen eğitim yatırımlarını bir yıla sığdıran bu özverili çalışmadaki heyecanı, yüklenici firma yetkililerine de yaşatmamız gerekiyor.” dedi.

Denizli’de toplam 526 derslikli 20 okulla Bilim Sanat Merkezi, Rehberlik Araştırma Merkezi, bir spor salonu ve toplam 416 öğrenci kapasiteli iki pansiyonun yapımı devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.