Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirel: Asıl amaç 'rıza-i ilahi' olmalıdır

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, katıldığı Üretken Belediyecilik ve Ankara Toplantısı'nda “Belediye başkanlığı hizmetkarlıktır. Gece-gündüz, bayram, tatil yok. 24 saat görev var. Vebal ve sorumluluk ağırdır. Asıl amaç...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demirel: Asıl amaç 'rıza-i ilahi' olmalıdır
Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, katıldığı Üretken Belediyecilik ve Ankara Toplantısı'nda “Belediye başkanlığı hizmetkarlıktır. Gece-gündüz, bayram, tatil yok. 24 saat görev var. Vebal ve sorumluluk ağırdır. Asıl amaç rıza-i ilahi olmalıdır.” dedi.

Başkan Enver Demirel, MHP Genel Merkezi’nde düzenlenen Üretken Belediyecilik ve Ankara Toplantısı'nda konuştu. 10 yıllık belediye başkanlığı tecrübe ve birikimlerini paylaşan Demirel, belediye başkan adaylarına tavsiyelerde bulundu.

“Belediye Başkanlığı hizmetkârlıktır” diyen Demirel sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye başkanlığına talip olan şunu bilsin ki belediye başkanlığı olarak anılsa da bunun adı hizmetkarlıktır. Hizmetkârlığa talipseniz kendinizden, ailenizden, çocuklarınızdan taviz verecek durumdasınız demektir. Eğer zaman ayırma noktasında böyle bir taviz verecekseniz; herkes bu göreve talip olmalı. Nasipse bu görevi ifa etmeli. Kolay bir hadise değildir; vebali, sorumluğu olan bir görevdir. Belediye bütçesinin her kuruşunda herkesin hakkı vardır. Parasını harcarken vatandaşların önceliklerini göz önüne almalısınız. Bütçeyi yerli yerinde harcamalısınız. Kamu hizmeti yaparken adil yönetim sergilemelisiniz. Hesap verebilir yönetimi hakim kılmak, hesap verirken de hesap soran bir anlayışı hakim kılmalısınız. Vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olmalısınız. Tatiliniz, bayramınız, geceniz-gündüzünüz yoktur. 24 saat görev başında olmanız gerekir. Bundan da şikayetiniz olmamalıdır. Yaptığımız hizmetleri gördükçe, vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri memnun ediyor. Amaç Rıza-i ilahiyi kazanmaktır. Tek gayemiz budur. Asıl gaye de bu olmalıdır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.